Gratis ReSound Relief App

U bent niet alleen

Heeft u last van tinnitus? Dan bent u niet alleen. Zo’n 1 miljoen mensen hebben er volgens de NVVS last van, soms zo erg dat dit de levenskwaliteit sterk kan beïnvloeden. Deze aandoening wordt ook wel fantoomgeluid of oorsuizen genoemd. Dit gaat vaak gepaard met het horen van sis-, fluit-, brom- of pieptonen in een of beide oren en kan zo luid zijn dat gewoon horen onmogelijk is. Helaas neemt dit aantal de laatste jaren alleen maar toe, vooral bij jongeren die te vaak te harde muziek luisteren. Genezing is dikwijls niet mogelijk, maar er zijn wel mogelijkheden om de invloed te beperken.

ReSound creëert gratis App

Zoals u misschien al weet gaat ReSound echt mee met de moderne tijd. Zo heeft ReSound een gratis App geïntroduceerd voor het verlichten van tinnitus; de ReSound Relief App. Met de Relief App maakt u gebruik van geluidstherapie en ontspanningsoefeningen met als doel uw hersenen af te leiden van uw focus op tinnitus. De hersenen leren om zich minder te focussen op de tinnitus en meer op de geluiden die voor u belangrijk zijn.

Controle houden over uw tinnitus

U stelt zelf het geluid samen waarmee u ontspant en de controle houdt over uw tinnitus. De app gaat ook goed samen met diverse gangbare vormen van tinnitustherapie. De ReSound Relief App is gemakkelijk te downloaden in de App-store (iOS 7 of hoger) en op Google Play (Android 4.1 en hoger). Deze is direct te gebruiken na installatie op uw telefoon. Maakt u gebruik van ReSound hoortoestellen met draadloze functie dan streamt (stuurt) u uw eigen gecreëerde geluid zelfs rechtstreeks naar uw hoortoestellen. Maar ook ’s avonds in bed, zonder hoortoestellen, doet de ReSound Relief App zijn werk. Stel de timer in en val volledig ontspannen in slaap.
Probeer het meteen, maak uw eigen geluid en ontspan!

Bron: Persbericht ReSound 14 okt.

Ga terug

Contact

Grote Molenstraat 3c
6661 DB Elst (gld)
T: 0481 35 03 68
E: info@deoor-zaak.nl