Onze werkwijze

“We kunnen uw gehoorschade niet wegnemen, maar het leven ermee wel aangenamer maken”

Voor veel mensen met hoorproblemen is de drempel hoog om er iets aan te doen. Het is immers niet leuk om te erkennen dat je gehoor achteruit gaat. Vaak geeft druk vanuit de naaste omgeving pas de doorslag om in actie te komen. En vervolgens blijkt dan dat het vinden van een goede hooroplossing niet altijd eenvoudig is. Het is maatwerk. En dat vraagt niet alleen om vak- en productkennis, maar ook om geduld en persoonlijke aandacht voor u.

Helaas wordt de audicien branche steeds zakelijker, met als gevolg snelle, maar niet altijd de beste, hooroplossingen. Bij de oor-zaak nemen wij bewust de tijd voor u om tot een goede oplossing te komen, waarmee u jaren vooruit kunt.

Wanneer u een afspraak maakt bij de oor-zaak beginnen wij altijd met professionele hoortest. Op die manier kunnen wij in kaart brengen of u ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor een hooroplossing. Op basis van de uitslag van de hoortest geven wij u graag advies over hooroplossingen die het meest voor u geschikt zijn. Daarbij kijken wij niet alleen naar wat nodig is voor uw gehoor, maar ook naar wat uw wensen zijn. Zo komen wij tot een persoonlijke hooroplossing, die uw leven een stuk aangenamer maakt.

Naast deze persoonlijke aanpak heeft u bij de oor-zaak in Elst altijd één aanspreekpunt voor vragen, service of aanvullend advies. Op die manier wordt u altijd snel en goed geholpen.

Contact

Grote Molenstraat 3c
6661 DB Elst (gld)
T: 0481 35 03 68
E: info@deoor-zaak.nl