ReSound bij De Oor-zaak

Sinds 1943 bevindt Resound (toen Danavox ) zich al in de wereld van het gehoor -of eerder de beperking hiervan. Gelukkig is de tijd van grote onhandige gehoorapparaten voorbij. De producten die Resound levert zijn compact, gebruiksvriendelijk en modern.

ReSound LiNX™

Bij De Oor-zaak kunt u terecht als u gebruik wil maken van “Smarthoren”. Dat is namelijk mogelijk met de ReSound LiNX™ . Via een app op uw smartphone bedient u uw gehoorapparaat en past deze zich gemakkelijk aan aan de omgeving waar u zich bevindt. ReSound LiNX™ gehoorapparaten zijn modern, klein en duurzaam.

Topkwaliteit en geluidscomfort

Nieuwe Binaurale Directionaliteit™ II met Spatial Sense™ zorgen voor topkwaliteit en geluidscomfort. Dankzij Spatial Sense™ weet u waar de geluiden om u heen vandaan komen. Heeft u een I-pad of tablet? Dan kan u muziek, een podcast of audioboek verzenden naar de hoortoestellen en ze zo gemakkelijk beluisteren. Dit noemen we ook wel “streamen”.

TV kijken met uw gezin

Het kan nog wel eens lastig zijn om TV te kijken en tevens een gesprek te voeren met uw gezin of vrienden wanneer u slechthorend bent. Met de ReSound Unite TV Streamer 2 is dat zo verholpen. Plug deze in uw TV, stereo-installatie of computer en het stereo geluid wordt rechtstreeks naar uw ReSound hoortoestel gestreamd. U kunt het volume van de TV en de omgeving afzonderlijk aanpassen zodat u de Tv kan volgen en nog steeds met uw gezin of vrienden een gesprek kan voeren.

Ga terug

Contact

Grote Molenstraat 3c
6661 DB Elst (gld)
T: 0481 35 03 68
E: info@deoor-zaak.nl